Hakkımızda

Biz Kimiz ?

Ticari hayatına 1978  yılında başlayan firmamız inşaat  sektöründe zemine dair  her türlü tecrübe ve birikimlerini bugüne dek koruyarak piyasanın gelişen ihtiyaçlarına göre ürün ve hizmet kalitesini, çeşitliliğini artırarak istikrarlı çizgisiyle yoluna devam etmektedir.

İlk etapta dönemin gerekleri ve şartları itibariyle karo, mozaik, paledyen, fayans işlerini daha çok ifa ederken gelişen teknikleri de göz ardı etmeyerek bu meziyetlerine yüzey koruma, helikopterli şap, daire şapı, endüstriyel zemin ve yalıtım çözümleri, epoksi, baskı beton gibi uygulamaları da eklemiştir.


Tarihçe

Kurtoğlu İnşaat başta Batı Karadeniz bölgemiz; (Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Bolu, Düzce, Sinop) başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanına tecrübeli ekipleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.

Firmamız 2. kuşağın da kadroya dahil olmasıyla birlikte bünyesindeki mühendis ve tekniker sayısını da artırarak tecrübeyi eğitimli personeller ile desteklemiştir.

Titizlik,çabukluk ve koşulsuz müşteri memnuniyeti  ilkeleriyle kaliteli hizmet sunmaya devam eden firmamız kurulan  dostane ilişkilerin sürekliliğini şimdiden taahhüt  eder.

  • 1978 – Firmamızın Kuruluşu
  • 1985 – Sektörde Yükseliş
  • 1999 – Batı Karadeniz Bölgesine Etki Etme
  • 2018 – 2. Kuşağın da Firmaya Dahil Olması
  • 2019 – Firmanın Web Sitesinin Oluşması ile Kitle Hedefini Yükseltmesi

Misyonumuz

Müşterilerimizin  taleplerini  söz verdiğimiz  gibi zamanında, kaliteli, sağlıklı ve güvenilir bir şekilde  yerine getirmek, kurulan dostlukları daimi kılmak  ve  mutlak müşteri  memnuniyetini  sağlamaktır.

Vizyonumuz

Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla doğru zamanda, doğru yerde, doğru projelerle, garantili hizmetler sunan alanında öncelikle ülke çapında sonrasında ise yurt dışında öncü firma haline gelmek.

İş Ortaklarımız

d
esa
Ekran Alıntısıee
ete
gersan
Ekran Alıntısıeeee